Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.

Nieuws

Blijf op de hoogte

Als eerste weten dat we een nieuwe oplossing op de markt brengen? Benieuwd met welk project we bezig zijn in binnen- en buitenland? Of gewoon curieus naar de verhalen achter de schermen? De laatste nieuwtjes vind je hier.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt! U bent succesvol ingeschreven op onze nieuwsbrief ;)
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Volg ons op sociale media

Jobs

Onze mensen zijn onze kracht. Hun expertise en motivatiegeven onze oplossingen vorm. Zij stuwen onze klanten vooruit in hun productie en ambities. Nieuw talent ontvangen we dan ook met open armen. Word jij onze nieuwe sterkhouder?

Vind jouw nieuwe uitdaging

9/7/24

Weer iets vlotter bereikbaar voor personenwagens en lichte vracht

Constructie Bruynooghe is weer iets vlotter bereikbaar voor personenwagens en bedrijfsvoertuigen lichter dan 7,5 ton. Voor zwaar verkeer blijft de regel: bereik ons via Kortemark / Sint-Jozef-De-Geite. Lichtere voertuigen kunnen ons nu ook bereiken via de Ooststraat. Dit is de wijk van de sporthal en de bibliotheek. Sint-Jansstraat, Kerkhofblommestraat, Ooststraat, Bruggestraat.

6/6/24

CB Terrus oplossing om aarde droog te verwijderen vóór het wasproces

Deze maand staat de CB Terrus centraal in onze nieuwsbrief. Een CB Terrus ontaardt het product vóór het wasproces. Hierdoor wordt het water-recuperatiesysteem veel minder belast en kan de herhaaldelijke aanvoer van vers water worden beperkt. Meer informatie en de productvideo vind je hier.

30/5/24

CB-familiedag brengt collega's, anciens en hun gezin samen

Beyonce zou zeggen, 'this ain't Texas, it's #TeamCB. Zondag 19 april kwamen onze collega's, enkele trouwe anciens en hun gezin samen voor de jaarlijkse CB-familiedag. Deze editie werd het feest overgoten met een mooie portie zon en een cowboy-sausje.

22/5/24

Aangepaste omleiding voor lokaal verkeer 22-05 tot 10-06

Lokaal verkeer met een gewicht onder 7,5 ton kan ons momenteel niet meer bereiken via de Carninstraat. Rijd aan de kerk door tot de Statiestraat richting Zarren. Ga rechtdoor tot de 4de afslag rechts, de Lukasstraat. U komt op een kruispunt met een doodlopende straat, sla rechts af om op de Lucasstraat te blijven. Rijd rechtdoor richting de Renaat Desmetstraat. Dit is toegestaan, u bent plaatselijk verkeer. Sla rechts af naar de Bruggestraat.

2/5/24

Klant kiest voor lengte- en diameter-sorteeroplossing

Deze lengtesorteerder en rollenkalibreur (die sorteert op diameter) zijn bijna klaar om te vertrekken naar één van onze klanten voor de versmarkt.

29/4/24

Omleiding om ons te bereiken tijdens de wegenwerken

Plan en omschrijving

In de Bruggestraat zijn grondige wegenwerken aan de gang. We zijn bereikbaar langs een omleiding. Let op! Waze en Google Maps zijn niet up-to-date. Bekijk dus zeker even deze uitleg voor je in de wagen stapt. Verkeer -7,5 ton kan ons bereiken via de Carninstraat, de wijk Leopoldstraat en de Lucasstraat. Zwaar verkeer neemt best de N35, de Hoogledestraat, de Ieperstraat en de Delaeystraat. Op enkele honderden meters van ons bedrijf zal er staan dat de weg doodloopt. De blokkade bevindt zich achter ons bedrijf. Dit wil zeggen dat jij plaatselijk verkeer bent en ook op dat punt door mag rijden om ons te bereiken.

22/4/24

Milan doet TIG-stage in onze productie-afdeling

Deze week doet Milan Anseeuw, leerling uit het VTI van Torhout stage in onze productieafdeling. Bij ons kan hij TIG-lassen inoefenen in de praktijk. Conische voeten zorgen ervoor dat een machineframe waterpas gemonteerd kan worden op de fabrieksvloer.

27/3/24

Ismael versterkt team onthaal & marketing

#TeamCB krijgt momenteel versterking van Ismael. Ismael volgt de opleiding Secretariaat-Talen aan Athena Campus Drie Hofsteden in Kortrijk.

Abdel straalcabine-operator in ons atelier is trots dat zijn zoon zo een blik achter de schermen meekrijgt van zijn werkplek.#TeamCB

11/3/24

Opfrissingscursus heftruckbestuurder

Enkele collega's sloten vorige week hun werkweek af met een(opfrissings-) cursus voor het behalen van hun heftruckattest.

5/3/24

Bezoek leerlingen Landbouw 5 & 6 Vabi Roeselare

Vandaag hadden we de leerlingen van 5 en 6 landbouw van VABI scholengroep Sint-Michiel op bezoek. Zo kregen ze een beeld van de verwerkingsmachines van hun toekomstige afnemers.

5/2/24

We mogen weer pronken met gerealiseerde machineprojecten

Als een machineproject up-and-running is bij onze klant beginnen de ogen van ons projectteam te blinken. Als we daarbovenop die verwerkingslijn ook kunnen vastleggen op beeld om het vol trots aan collega’s, klanten en geïnteresseerden te tonen is dit de kers op de taart. We zijn dan ook trots dat we opnieuw verwerkingsinstallaties voor spinazie en erwten kunnen toevoegen aan het lijstje projectrealisaties in de kijker.

10/1/24

Diverse openstaande vacatures om ons team te laten groeien

Heb je een boontje voor machinebouw en zou je een job in #TeamCB wel zien zitten? Om ons team te laten groeien zijn we zowel voor ons studiebureau, onze automatisatie-afdeling als het atelier op zoek naar extra mensen.

3/1/24

Save the date: Anuga FoodTec 2024

We zetten het jaar in met een suggestie voor in je nagelnieuwe agenda: plan alvast je bezoek aan Anuga FoodTec in Keulen van 19 tot 22 maart. We zijn ook dit jaar opnieuw standhouder. Ons salesteam zet met plezier warme koffie en koele biertjes voor je klaar.

21/12/23

Kom jij ons team versterken als mechanisch ontwerper?

Om ons team te laten groeien zijn we bij Constructie Bruynooghe op zoek naar een Mechanisch Ontwerper met sterke interesse in machineveiligheid en hygiënisch design. Als mechanisch ontwerper werk je nauw samen met diverse afdelingen.

Meer informatie vind je op onze jobpagina als je doorscrolt naar de tweede rij.

21/12/23

Actie op de wisselstukken van de kruidrollenbaan

Ook dit jaar doen we opnieuw een actie op de wisselstukken van onze kruidrollenbanen.

Wil je ervan profiteren? Stuur ons een mailtje voor meer informatie.

19/12/23

Kom ons team versterken als mechanisch ontwerper

Om ons team te laten groeien zijn we bij Constructie Bruynooghe op zoek naar een Mechanisch Ontwerper met sterke interesse in machineveiligheid en hygiënisch design. Als mechanisch ontwerper werk je nauw samen met diverse afdelingen.

Meer informatie vind je op onze jobpagina als je doorscrolt naar de tweede rij.

7/12/23

Alleen maar brave collega's in Team CB dit jaar

Gelukkig had de sint een goede Navigatie Piet mee dit jaar. Al enkele maanden is het noodzakelijk een omleiding te volgen om ons bedrijf te kunnen bereiken. Goed nieuws de periode van modderige voeten en dito wielen is gelukkig voorbij.

4/12/23

Realisatie mobiele receptie-opstelling voor kisten

Voor producent van diepvriesgroenten realiseerden we deze mobiele receptie-opstelling. De hydraulisch aangedreven opstelling is vlot een heftruck te verplaatsen.

20/11/23

Laatste hand aan zone rond ingebouwde optische sorteeerder binnen groter brassicaproject

In het atelier legt ons team de laatste hand aan deze opstelling waardoor product zal gevoed worden naar een ingebouwde optische sorteerder.

8/11/23

Twee nieuwe gezichten in Team CB

Sinds kort hebben we twee nieuwe gezichten in ons team. Jonas is gestart in onze ontwerpafdeling, terwijl Mauro het team van Bruynooghe Automation komt versterken.

6/10/23

Kistenkantelaar met trechterdeksel

Deze kistenkantelaar is bijna klaar om te vertrekken naar een industriële klant. Een grote, hoge trechter zal hiermee van bovenaf gevoed worden met product uit kisten.

De kistbasis is voorzien van een deksel met een trechter om product verlies tijdens het overgieten tot een minimum te beperken.

6/9/23

Bestuurder Nicolas aan het woord "Trots op 50 jaar partnerschap met de voedingssector"

Beste klant, Beste geïnteresseerde,

We zijn trots op 50 jaar partnerschap met voedingsbedrijven in België en ver daarbuiten. Sinds de oprichting in 1973 is het onze missie om robuuste machineprojecten te realiseren waar je jarenlang op kunt rekenen. Hoe oud is de oudste CB-machine in jullie productiehal?

Robuuste, hygiënisch ontworpen procesoplossingen realiseren die jaren meegaan, dat blijft ook de komende 50 jaar onze missie

Onze missie bleef al die jaren dezelfde, al werden accenten zoals steeds RVS, hygiënisch ontwerp en naadloze connectie met optische sorteerders e.a. gaandeweg alsmaar belangrijker. In 2019 kwam het team van Bruynooghe Automation erbij om een nog bredere totaalservice te kunnen bieden.

Ook in de toekomst zetten we verder in op hygiënisch ontwerp op maat, robuuste oplossingen die lang meegaan & turnkey projecten.Bedankt voor het vertrouwen,Nicolas Bauwens CEO,in naam van het volledige directieteam.

Constructie Bruynooghe werd opgericht door wijlen Daniel Bruynooghe, in 2009 kwam Gerard Dupulthys mee aan het roer. Vandaag leidt kleinzoon Nicolas het bedrijf met Gerard aan z'n zij.

18/8/23

Constructie Bruynooghe 50 jaar in 1973

Constructie Bruynooghe werd opgericht in 1973, dat wil zeggen dat we dit jaar ons 50-jarig bestaan mogen vieren. Dit laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Op onze sociale media nemen we jullie mee in onze geschiedenis in twee verschillende reeksen. De komende weken zetten we elke maandag een machine in de schijnwerpers waar klanten ook jaren geleden op vertrouwden. Op vrijdag vertellen we het verhaal over het ontstaan en de evolutie van het bedrijf.

20/6/23

Fotoplan omleiding om ons te bereiken

We weten dat het tegenwoordig niet zo gemakkelijk is om ons te bereiken. Hier proberen we het nog eens uit te leggen. Ondervind je nog steeds problemen? Aarzel niet en bel ons op 051 70 50 88!

2/6/23

Kistenkantelaar met receptiesilo

In ons atelier wordt de laatste hand gelegd aan deze kistenkantel-opstelling. Voor de hydraulica werken we samen met een partner, de automatisatie wordt uitgevoerd door onze collega's van Bruynooghe Automation.

8/5/23

Voor elke hygiënische transportvraag een schroef op maat

Een schroef is een hygiënische transportoplossing die kan ingezet worden voor een dubbel doel zoals ontdooien, voorweken en koelen. In een blancheer- of conditioneerlijn vormt een schroef een robuuste, hygiënische link tussen diverse procesmachines. Elke schroef wordt projectafhankelijk ontworpen.

25/4/23

Realisatie glaceeropstelling voor IQF conditionering

Deze glaceeropstelling is klaar om te vertrekken naar een klant in de diepvriesindustrie.

Benieuwd naar de video? Meer info op onze 'realisatie-pagina'.

13/4/23

Realisatie fase 1 van project voor brassica-verwerking

We realiseren deze grote brassica-lijn in verschillende fasen. De fase waarbij we alignering naar en omkadering van de snijmachines voorzien werd gepremonteerd en is ondertussen al onderweg naar onze klant. Benieuwd? Bekijk de video hier.

5/4/23

Onder constructie: brassica-lijn

Momenteel werkt team CB volop aan een brassica-verwerkingslijn. Je mag ons geloven op ons woord, het ziet er best indrukwekkend uit. Benieuwd? Houd onze website in de gaten voor het resultaat.

9/3/23

Constructie reeks van 6 evenflows on demand

Momenteel wordt volop gewerkt aan maar liefst 6 evenflows tegelijk.

Deze worden gerealiseerd on-demand voor een specifiek project.

Meer weten over de voordelen van een evenflow? Bezoek de productpagina.

16/2/23

Jong bloed in #TeamCB

Momenteel heel wat jong bloed in #TeamCB, Andreas doet stage in ons atelier, Viktor zet zijn beste beentje voor in ons studiebureau.

17/1/23

Ook in 2023 volop bedrijvigheid in ons atelier

Ook in 2023 is er volop bedrijvigheid bij Constructie Bruynooghe. Zo wordt er bijvoorbeeld gewerkt aan een blancheerschroef voor soja. Op de hoogte blijven van onze projecten? Schrijf je via de knop onderaan de website in voor onze nieuwsbrief.

22/12/22

Nieuwe collega Christophe wint wk-pronostiek

Tijdens het WK-voetbal organiseerden een aantal teamleden een pronostiekwedstrijd voor hun collega's. Nieuwe collega Christophe ging met de hoofdprijs lopen. Ook Kurt en Luna behaalden een podiumplaats. Bedankt aan de deelnemers en de organiserende collega's!

6/12/22

Opfrissing bekwaamheid rollend materieel

Levenslang leren is ook bij ons belangrijk.

Deze week worden de bekwaamheidsattesten voor het rollend materieel opgefrist.

1/12/22

Bedankt voor jullie bezoek aan Interpom

We zijn blij dat we afgelopen dagen heel wat klanten en geïnteresseerden mochten ontvangen op onze Interpom-stand.

Kon je er niet bij zijn? Ook via 'Contact' kan je vrijblijvend een digitaal praatje met ons slaan.

19/10/22

Aanwezig op stagebeurs bachelor Elektromechanica

Onze collega Jeanneke en stagiaire Marthe zijn vandaag aanwezig op de stagebeurs van de opleiding Elektromechanica aan Hogeschool VIVES in Brugge.

4/10/22

Momenteel twee rollenkalibreurs onder constructie voor de versmarkt

Ons constructie-team werkt volop aan deze rollenkalibreurs. Binnenkort worden ze opgestart bij twee klanten in de wortel-versmarkt.

Deze kalibreurs zijn niet identiek. Zoals je van ons gewend bent werd hun ontwerp aangepast aan de specifieke wensen van de opdrachtgever.

Interesse in deze RVS-sorteeroplossing? Meer info vind je op de productpagina.

20/9/22

Realisatie in de kijker: peddelwassers met optimaal waterhergebruik

Voor een Italiaanse klant mochten we deze wasopstelling voor spinazie realiseren.

Door drie robuuste peddelwassers met elkaar te verbinden vindt een uiterst grondige reiniging plaats. Bovendien is dit een oplossing waarbij productschade minimaal blijft.

Duurzaamheid was bijzonder belangrijk bij deze opdracht. De opstelling is zo ontworpen dat proceswater optimaal hergebruikt wordt.

Nieuwsgierig? Bekijk de video van deze realisatie.

12/9/22

Opnieuw present op Interpom 2022

Op Interpom staan onze oplossingen voor de wortel- en aardappelsector, zowel versmarkt als industrie, centraal. Daarenboven zetten we ook ons in-house automatisatieteam 'Bruynooghe Automation' extra in de verf.

24/8/22

Bandblancheur richting Italië

Deze bandblancheur vertrok richting een Italiaanse klant waar ons team de machine zal monteren en opstarten in spinazielijn. Benieuwd? Binnenkort volgt een uitgebreide productvideo.

12/7/22

Turnkey machineprojecten in binnen- en buitenland

Wist je dat we projecten realiseren voor klanten in binnen en buitenland? Finland, Noorwegen, Oostenrijk en Frankrijk zijn maar enkele voorbeelden van de landen waar we actief zijn...

Laat je inspireren door de realisaties die terug te vinden zijn op onze website.

28/6/22

Bedrijfsterrein omgetoverd tot 'CB-feestplein' voor ons jaarlijks Zomerfeest

Afgelopen vrijdag organiseerden we ons jaarlijks Zomerfeest voor de collega's en hun partners.

De koer van Bruynooghe Automation werd omgetoverd tot een gezellig 'CB-feestplein'.

13/6/22

Lopend project met 24 transportschroeven

We bouwen momenteel een lijn met 24 transportschroeven. Deze set schroeven is alvast vertrokken met de eerste van een aantal ladingen.

Benieuwd hoe transportschroeven in uw productieomgeving kunnen worden ingezet? Neem vrijblijvend contact op.

1/6/22

Stagiair Colin versterkt onze marketingafdeling

Colin Lavaert, eerstejaarsstudent Marketing- en Communicatiesupport aan Howest, versterkt de komende 5 weken onze marketingafdeling. Samen met Jeanneke zal hij werken aan productfilmpjes, een onthaalbrochure voor nieuwe medewerkers, de organisatie van ons personeelsfeest, ...

Ook stage lopen bij Constructie Bruynooghe? Stages zijn mogelijk in onze verschillende afdelingen!

23/5/22

Overlijden Daniel Bruynooghe

Met droefheid melden we het overlijden van onze oprichter Daniel Bruynooghe.

Hij heeft de strijd tegen een slepende ziekte verloren.

Met onze gedachten zijn we bij zijn familie, vrienden en gewezen personeelsleden.

9/5/22

Gratis 'must-visit-event' voor bijna-afgestudeerden

Met MNM What's NXT willen Voka Kamer van Koophandel West-Vlaanderen en radiozender MNM aan jongeren laten zien dat er heel wat werkpotentieel zit in West-Vlaamse bedrijven. Op donderdagavond 12 mei worden bijna afgestudeerden persoonlijk uitgenodigd voor de 'Graduation Night' met boeiende lezingen, ontmoetingen met bedrijven zoals Constructie Bruynooghe, hapjes en drankjes en een optreden de jonge West-Vlaamse zangeres Camille D'Hondt.

4/5/22

Anuga: Check - Bedrijvencontactdagen: Check - MNM What's NXT: Here we come!

Constructie Bruynooghe zit volop in een beursseizoen. Op Anuga Food Tec in Keulen en de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk hebben we heel wat klanten en leveranciers mogen ontmoeten. Kon je er niet bij zijn? Aarzel niet om je vragen te stellen via een kort mailtje.

Het volgende event op de agenda is MNM What's NXT?!

Op 12, 13 en 14 mei 2022 organiseert MNM een uniek 3-daags technologisch belevingsevenement gericht op jongeren. Dit zal plaatsvinden in het splinternieuw Beurs- en Congresgebouw in Brugge, in samenwerking met VRT, Voka West-Vlaanderen, POM West-Vlaanderen, provincie West-Vlaanderen en stad Brugge.


Onder de noemer 'What’s NXT' willen we samen met MNM en VRT tonen welke innovaties en technologieën in onze West-Vlaamse bedrijven ontstaan, willen we positieve verhalen brengen rond werken en ondernemen, en willen we jongeren inspireren over de toekomst van de arbeidsmarkt.

Op 12 & 13 mei ontvangen we meer dan 4000 leerlingen uit de derde graad secundair. Samen met hun klas maken ze kennis met alles waar technologie voor staat.

Diploma bijna op zak? Vorig jaar behaalden maar liefst 71.000 Vlaamse jongeren een diploma hoger onderwijs. Met een eigen event op donderdag 12 mei 2022 in het BMCC Brugge, zorgen we voor een gepast afstudeerfeest. Tijdens deze avond kunnen studenten kennismaken met uitdagende jobs en lifehacks om succesvol van start te gaan. Daar hoort natuurlijk ook een portie lifestyle en muziek bij.

West-Vlaanderen is futureproof! Kom dit gratis ontdekken op 14 mei met je vrienden, familie, collega’s,… Tot dan?

13/4/22

Meet the manager

Onder het mom van "Meet the manager" kwam student Jeroen deze week Nico Anseeuw onze Engineering Manager interviewen.

We zijn blij dat hem hierbij konden helpen. Zelf interesse in een samenwerking voor een stage, thesis, ...? Contacteer ons gerust!

31/3/22

Afscheid van Luc na bijna 40 jaar dienst

Gisteren mocht constructeur-monteur Luc voor de laatste keer zijn laskap aan de kant leggen.

Luc werkte bijna 40 jaar bij Constructie Bruynooghe!

We wensen hem een mooi pensioen met veel zonnige dagen om te tuinieren en zijn dieren te verzorgen.

23/3/22

Afscheid van Marc na 24 jaar dienst

Gisteren namen we na 24 jaar dienst afscheid van onze collega Marc.

De zon zorgde voor de perfecte setting.

We wensen hem een fijn pensioen!

8/3/22

Ontmoet ons

We kijken er naar uit om jullie weer in levende lijve te ontmoeten. Dit kan de komende maanden op verschillende beurzen in binnen- en buitenland.

Tijdens de Bedrijvencontactdagen op 27 en 28 april in Kortrijk zetten we Bruynooghe Automation in de schijnwerpers. Leer het team kennen en ontdek wat ze voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Toegang is gratis, maar registreren via de website is wel noodzakelijk.

Anuga FoodTec is een internationale vakbeurs voor de voedingsverwerkende industrie. Deze gaat door van 26 tot 29 april in Keulen. Onze vertegenwoordigers gaan er graag met je in gesprek over de food processing solutions die best aansluiten bij de noden van je productie.

Daarnaast nemen we ook deel aan MNM What's NXT i.s.m. Voka Kamer van Koophandel West-Vlaanderen. Dit gaat door op 12,13 en 14 mei in het nieuwe beursgebouw in Brugge. Op dit event willen we ons voorstellen aan toekomstige werkkrachten en stagiairs. Op zaterdag 14 mei wordt het event georganiseerd in samenwerking met Radio 2 en is het toegankelijk voor het brede publiek. Op de volledige beurs staan innovaties van West-Vlaamse bedrijven centraal.

2/3/22

Laden bulk receptiebunker van 9 ton voor Portugal

Een bulk van 9 ton bij onze klant in Portugal krijgen is echt vakwerk. Om zo'n gewicht vlekkeloos te verplaatsen is elke centimeter van belang. Onze monteurs werkten samen met ervaren kraanbestuurders en chauffeurs van uitzonderlijk vervoer om dit tot een goed einde te brengen. Ook de gietende regen aan het begin van de namiddag hield hen niet tegen. Gelukkig klaarde het snel op, wat de klus toch net wat gemakkelijker maakte. Ondertussen is deze receptiebunker bijna aangekomen op zijn bestemming onder de Portugese zon waar het zal ingezet worden in een bonenlijn.


23/2/22

Techniekacademie op bezoek

Op woensdag 23 februari kwamen 14 kinderen van de Techniekacademie bij ons op bedrijfsbezoek. Tijdens een aantal woensdagnamiddagen worden ze in de Techniekacademie warm gemaakt voor STEM (Science – Technology – Engineering – Mathematics). Naast de praktijkgerichte lessen rond hout, elektriciteit, robotica, elektronica, mechanica en chemie werd er ook een bedrijfsbezoek voorzien. We zijn blij dat de organisatie hiervoor ook dit jaar weer bij ons kwam aankloppen.

Wie weet maakten we vandaag wel kennis met een toekomstige stagiair of werknemer...

9/2/22

Dienst Aankoop verwelkomt Liesbeth

Maakten jullie al kennis met Liesbeth? Liesbeth is sinds januari 2022 onze nieuwe aankoopverantwoordelijke. Met veel enthousiasme doet ze haar uiterste best om aankoopstukken op tijd bij onze monteurs te krijgen. Ze is dus één van de schakels die ervoor zorgt dat we indrukwekkende projecten kunnen afleveren bij onze klanten.

10/12/21

Terugblik op Interpom

Kon je er niet bij zijn?
Vang hier een glimp op van de demomachines op onze stand.

Via de respectievelijke productpagina's vind je meer informatie over de Evenflow en Terrus.

Bekijk de video via onze realisaties.

29/10/21

Bezoek ons op Interpom 2021 stand 410

Ontdek de beurs

Constructie Bruynooghe is ook dit jaar terug te vinden op Interpom. We presenteren er oplossingen voor versmarkt en industrie, met focus op aardappelen en wortelen. Kom als een van de eersten onze nieuwe Terrus - rollenontaarder ontdekken. Ook Bruynooghe Automation krijgt een plekje op onze stand.

Ontdek de nieuwe Terrus - rollenontaarder

Op Interpom 2021 van 28/11 tot 30/11 staan onze oplossingen voor de wortel- en aardappelsector, zowel versmarkt als industrie centraal. Laat je als professional uit de industrie inspireren door de voorgestelde was- en stoomschillijn. Als bezoeker uit de versmarkt ontdek je een wasopstelling op maat van jouw behoeften.

Dit jaar ben je als bezoeker van onze stand getuige van een CB-primeur. We plaatsen een aantal demomachines centraal waaronder ook de Terrus. De Terrus - rollenontaarder is de nieuwste machine in het gamma van Constructie Bruynooghe.

Bruynooghe Automation is het onafhankelijk automatisatieteam van Constructie Bruynooghe. Ook zonder een nieuwe of bestaande CB-installatie kan je als productiebedrijf beroep doen op dit team. Bruynooghe Automation biedt A-Z automatisatie, hulp bij opstart, storingsbeheer en onderhoud. Kom langs op onze stand en leer de mogelijkheden van Bruynooghe Automation kennen.

15/7/21

Gloednieuwe website

Bezoek websiteDownload PDF

De tijd staat niet stil en Constructie Bruynooghe ook niet. Daar is onze nieuwe website een recent bewijs van. Hier combineren we frisse kleuren, tijdloos design en een intuïtieve, gebruiksvriendelijke webnavigatie. Als bezoeker vind je hier vanzelf je weg. Of je nu algemene info over ons bedrijf zoekt of een specifieke oplossing voor je productie

Van uitdaging naar oplossing

Volledig nieuwe lijn, vernieuwing of uitbreiding van een bestaande lijn? Wat je actuele nood ook is, onze nieuwe webtool leidt je vlot naar de passende aanvulling van je machinepark. Selecteer het proces of product dat op jouw vraag van toepassing is, we geven je een helder overzicht van de opties. Via de website kom je ook snel met ons in contact. Samen finetunen we je project of stand-alone machine.

Bruggestraat 74
8840 Staden
Belgium
BE 0429.254.692

Ontdek ook
Bruynooghe
Automation

+32 51 70 50 88info@bruynooghe.be
Vul je emailadres in en ontvang onze nieuwsbrief.
Bedankt om je in te schrijven!
Er ging iets verkeerd, probeer opnieuw aub!