Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.

Nieuws

Blijf op de hoogte

Als eerste weten dat we een nieuwe oplossing op de markt brengen? Benieuwd met welk project we bezig zijn in binnen- en buitenland? Of gewoon curieus naar de verhalen achter de schermen? De laatste nieuwtjes vind je hier.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Bedankt! U bent succesvol ingeschreven op onze nieuwsbrief ;)
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Volg ons op sociale media

Jobs

Onze mensen zijn onze kracht. Hun expertise en motivatiegeven onze oplossingen vorm. Zij stuwen onze klanten vooruit in hun productie en ambities. Nieuw talent ontvangen we dan ook met open armen. Word jij onze nieuwe sterkhouder?

Vind jouw nieuwe uitdaging

29/10/21

Bezoek ons op Interpom 2021 stand 410

Ontdek de beurs

Constructie Bruynooghe is ook dit jaar terug te vinden op Interpom. We presenteren er oplossingen voor versmarkt en industrie, met focus op aardappelen en wortelen. Kom als een van de eersten onze nieuwe Terrus - rollenontaarder ontdekken. Ook Bruynooghe Automation krijgt een plekje op onze stand.

Ontdek de nieuwe Terrus - rollenontaarder

Op Interpom 2021 van 28/11 tot 30/11 staan onze oplossingen voor de wortel- en aardappelsector, zowel versmarkt als industrie centraal. Laat je als professional uit de industrie inspireren door de voorgestelde was- en stoomschillijn. Als bezoeker uit de versmarkt ontdek je een wasopstelling op maat van jouw behoeften.

Dit jaar ben je als bezoeker van onze stand getuige van een CB-primeur. We plaatsen een aantal demomachines centraal waaronder ook de Terrus. De Terrus - rollenontaarder is de nieuwste machine in het gamma van Constructie Bruynooghe.

Bruynooghe Automation is het onafhankelijk automatisatieteam van Constructie Bruynooghe. Ook zonder een nieuwe of bestaande CB-installatie kan je als productiebedrijf beroep doen op dit team. Bruynooghe Automation biedt A-Z automatisatie, hulp bij opstart, storingsbeheer en onderhoud. Kom langs op onze stand en leer de mogelijkheden van Bruynooghe Automation kennen.

15/7/21

Gloednieuwe website

Bezoek websiteDownload PDF

De tijd staat niet stil en Constructie Bruynooghe ook niet. Daar is onze nieuwe website een recent bewijs van. Hier combineren we frisse kleuren, tijdloos design en een intuïtieve, gebruiksvriendelijke webnavigatie. Als bezoeker vind je hier vanzelf je weg. Of je nu algemene info over ons bedrijf zoekt of een specifieke oplossing voor je productie

Van uitdaging naar oplossing

Volledig nieuwe lijn, vernieuwing of uitbreiding van een bestaande lijn? Wat je actuele nood ook is, onze nieuwe webtool leidt je vlot naar de passende aanvulling van je machinepark. Selecteer het proces of product dat op jouw vraag van toepassing is, we geven je een helder overzicht van de opties. Via de website kom je ook snel met ons in contact. Samen finetunen we je project of stand-alone machine.

CONSTRUCTIE BRUYNOOGHE NV

Bruggestraat 74
8840 Staden
Belgium
BE 0429.254.692

Contact

+32 51 70 50 88info@bruynooghe.be

Blijf op de hoogte

Vul je emailadres in en ontvang onze nieuwsbrief.
Bedankt om je in te schrijven!
Er ging iets verkeerd, probeer opnieuw aub!

VOLG ONS