Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.

over ons

Reeds 50 jaar geworteld in machinebouw

Sinds 1973 kan je als voedingverwerkend bedrijf bij Constructie Bruynooghe terecht voor op maat gemaakte, robuuste RVS-machineprojecten waar je vele jaren op kunt rekenen. Ons team realiseert uw project van engineering tot opstart. Om de lange levensduur van onze installaties te ondersteunen, kunt u in de jaren die volgen beroep doen op onze wisselstukkenservice. Tegenwoordig kunnen klanten uit binnen- en buitenland met een verwerkingsvraag voor diverse producten terecht bij CB. Om dit te realiseren doorliepen we met ons team een mooi groeiverhaal.

Het eerste zaadje

In de jaren '70 plantte Daniel Bruynooghe het eerste zaadje van Constructie Bruynooghe. Als pionier in de streek richtte hij zich op de toelevering van hoogwaardige procesinstallaties. Net zoals de teelten van zijn klanten maakte Daniel zijn eigen groeiproces door. In zijn vrije tijd bouwde hij thuis zelf zijn eerste machine om wortels te snijden. Het begin van een internationaal succesverhaal voor de ruime groentenindustrie.

Een stevig groeitraject

Gevoed door rijke knowhow en ervaren handen groeide Constructie Bruynooghe al snel uit tot een referentie op vlak van machinebouw. Het team denkt actief mee en ontwikkelt oplossingen op maat, van het eerste 3D-model door het inhouse studiebureau tot de vervaardiging van een duurzame RVS constructie. Het hygiënische en flexibele design opent een wereld van mogelijkheden. Voor wortelen, aardappelen, peul-, blad- en knolgroenten, hard fruit, pasta en rijst … Inclusief automatisatie, indien je dat wenst.

Nieuwe vruchtbare gronden

Constructie Bruynooghe blijft zijn ambities voeden. Met gegarandeerde kwaliteit en ruime expertise verovert de machinebouwer nieuwe terreinen. Referenties in o.a. de Verenigde Staten, Canada, Rusland en Australië zijn de vruchten van deze groeibeweging.

Laat je idee ontkiemen!

Machines

Op zoek naar een specifieke machine of gewoon benieuwd welke aanwinsten we in petto hebben voor jouw groenten? In enkele klikken vind je de passende oplossingen voor jouw processen of verwerkingslijnen.

Ontdek de mogelijkheden

Het verhaal van
Constructie Bruynooghe

1973
Daniel Bruynooghe richt
Constructie Bruynooghe
op te Hooglede.
1992
Verhuis naar
huidige vestiging
in Staden.
2009
Gerard Dupulthys
vervoegt Daniel Bruynooghe
als zaakvoerder.
2016
Gerard neemt aandelen Daniel over en wordt voor de dagelijkse leiding bijgestaan door het directieteam.

Gerard (CEO)
Dominique (Productie en Calculatie)
Nico (Engineering)
Christophe (HR en financiën)
Nicolas (Toekomstige CEO)
2023 en toekomst
Nicolas Bauwens (kleinzoon van Gerard) neemt de rol van CEO over van Gerard Dupulthys.
Gerard blijft nauw betrokken als adviseur van het directieteam.
Bruggestraat 74
8840 Staden
Belgium
BE 0429.254.692

Ontdek ook
Bruynooghe
Automation

+32 51 70 50 88info@bruynooghe.be
Vul je emailadres in en ontvang onze nieuwsbrief.
Bedankt om je in te schrijven!
Er ging iets verkeerd, probeer opnieuw aub!