Bruynooghe

Languages

 
 
 

08.09.2020

Reportage Constructie Bruynooghe in 'Alle Zaken Op Een Rijtje' - Kanaal Z

In het weekend van 29 en 30 augustus werd Constructie Bruynooghe voorgesteld in 'Alle Zaken Op Een Rijtje' op Kanaal Z. 

 

Transcriptie reportage Constructie Bruynooghe in  ‘Alle zaken op een rijtje’ – Kanaal Z

Voice over: “Constructie Bruynooghe is van huis uit een gevestigde waarde in Staden en omgeving als het gaat om voedingsverwerkende machines voor knolgewassen, peulvruchten, bladgroenten, kolen en hard fruit. Maar vandaag de dag doen zij nog veel meer, wat precies dat gaan we vandaag ontdekken”

Dominique (internal sales manager): “Drie jaar terug was ‘Alle Zaken op een Rijtje’ ook te gast bij ons. Hoewel we ons blijven focussen op de groenten-wereld realiseerden we de voorbije jaren toch een aantal mooie proceslijnen voor het verwerken van mierikswortel, sojascheuten en pasta en rijst. Onze klanten zijn vooral voedingsverwerkende bedrijven in de industrie en versmarkt, gelokaliseerd over de volledige wereld. We gaan vooral duurzame projecten realiseren op maat van de klant. Samen met ons team ingenieurs gaan we met de klant aan tafel zitten wat de beste oplossing kan zijn voor hen. Samen met ons team ingenieurs gaan we het project volledig van begin tot einde uitwerken zodat de klant steeds tevreden is. “

Jeanneke (internal sales en marketing medewerker: “Constructie Bruynooghe zet vooral in op online-marketing-kanalen dus; onze maandelijkse nieuwsbrief, onze sociale-media-kanalen en onze website, we merken hierbij dat bestaande klanten meer betrokken worden bij onze projecten en ook dat we interesse wekken en vertrouwen opbouwen bij bedrijven waar we nog nooit eerder mee hebben samengewerkt.

 CLOSE