Over ons

Constructie Bruynooghe N.V. is een bekende naam als het gaat om groenteverwerkende machines. Dit voor de verwerking van verse groenten, groenten in conserven en diepvriesgroenten. Wat betreft producten hebben wij ruime ervaring met producten zoals knolgewassen, bijvoorbeeld wortelen, aardappelen, selderij, knollen, rapen, rode bieten; peulvruchten zoals bijvoorbeeld erwten, sperziebonen, boterbonen, tuinbonen en andere soorten bonen. Ook zijn wij goed bekend met de verwerking van spinazie, bloemkool, broccoli enz.

Naast het verwerken van groenten, is Constructie Bruynooghe N.V. vooral ook gespecialiseerd in verpakkings-, meng en doseerlijnen van diepvriesgroenten en dit in sectoren zoals bereide gerechten, soepen en andere aanhangende sectoren.

Wij leveren zowel individuele machines als complete productielijnen "sleutel-op-de-deur" of ook wel "turn-key" genoemd, inclusief automatisatie en waterbehandeling. Constructie Bruynooghe N.V. levert naast het programma voor bovenstaande producten ook een aantal machines die als stand-alone kunnen worden getypeerd en voor uiteenlopende producten worden gebruikt. Denk hierbij aan de triltechniek voor ontwatering, sortering, transport en dosering in menglijnen alsook warmtebehandelingstechnieken, blancheren en pasteuriseren.

 
 CLOSE