Over ons

Constructie Bruynooghe N.V. uit Staden is sinds 1973 een gevestigde waarde als het gaat om voedingverwerkende machines. Dit voor de verwerking van groenten, fruit, pasta en rijst in de versmarkt, diepvriesvoeding, conserven en bereidingen.

Door de inhuis engineering, constructie, automatisatie en montage krijgt u een op maat gemaakt project en een uitstekende service.

We hebben ruime ervaring in de behandeling van knolgewassen, peulvruchten, bladgroenten, kolen en hard fruit. Door blijvende innovatie kunt u bij ons ook terecht voor de verwerking van pasta, rijst, … Neem vrijblijvend contact op voor een projectvoorstel op maat!

Het team van Constructie Bruynooghe N.V. is ook gespecialiseerd in verpakkings-, meng- en doseerlijnen van diepvriesvoeding voor groentenmixen, bereide voeding,…

Wij leveren zowel individuele machines als complete, gebruiksklare productielijnen, inclusief automatisatie en waterbehandeling.

Constructie Bruynooghe biedt naast lijnmachines ook een aantal machines die onafhankelijk ingezet kunnen worden bij de behandeling van diverse producten. Denk hierbij aan de triltechniek voor ontwatering, sortering, transport en dosering in menglijnen alsook warmtebehandelingstechnieken, blancheren en pasteuriseren.

 
 CLOSE