Over ons

Constructie Bruynooghe N.V. uit Staden (België) is sinds 1973 een gevestigde waarde als het gaat om voedingverwerkende machines. Dit voor de verwerking van groenten, fruit, pasta en rijst in diverse sectoren als de versmarkt, diepvries- en bereide voeding.

Door de inhuis engineering, constructie, automatisatie en montage krijgen onze klanten een op maat gemaakt project en een uitstekende service.

We bieden jarenlange expertise in de behandeling van knolgewassen, peulvruchten, bladgroenten, kolen en hard fruit. Door blijvende innovatie kunt u bij ons ook terecht voor de verwerking van pasta en rijst. Neem vrijblijvend contact op voor een projectvoorstel op maat!

Naast machines en lijnen om veldverse producten in bulk te verwerken, is Constructie Bruynooghe ook gespecialiseerd in verpakkings-, meng- en doseerlijnen. We begeleiden evenzeer versmarkt-leveranciers als industriële verwerkers.

Zowel in te bouwen individuele machines als complete, gebruiksklare productielijnen, inclusief automatisatie en waterbehandeling, behoren tot de mogelijkheden.

Constructie Bruynooghe biedt naast ingebouwde lijnmachines ook een aantal machines die onafhankelijk ingezet kunnen worden bij de behandeling van diverse producten. Dit varieert van de triltechniek voor ontwatering, sortering, transport en dosering tot warmtebehandelingen en de bijhoren afkoeltechnieken. 

Sinds kort kunnen ook bedrijven uit diverse sectoren beroep doen op ons automatisatieteam! Onze uitgebreide kennis en ervaring in de machine-industrie stellen we nu ook ter beschikking voor de automatisatie, de opstart of het onderhoud van uw machine. 

 
 CLOSE